Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2012 18:58 - Учителки съжаляват, че Хитлер не е изтребил циганите
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 32221 Коментари: 65 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Учителки съжаляват, че Хитлер не е изтребил циганите  

22 Октомври 2012

Георги Иванов  

image Мургави момчета с портрети

Тази снимка обиколи новинарските емисии и събра стотици коментари във фейсбук. Както виждате, трима ученици, вероятно от ромски етнически произход, държат портрети на трима видни българи. За две от момчетата може да се каже, че извършват действие с картините, което коментиращите в социалната мрежа определиха като „поругаване с историята”.

Написаха се призиви за смърт на тримата, почести към дейността на Хитлер, закани за лична саморазправа и т.н. Всички стандартни неща за подобен род провокация. А провокации като тази сме виждали много пъти. Дори се организира „марш срещу циганските престъпления”.

Впечатление ми направиха коментари на учителка по история и служителка в Дом за медико-социални грижи за деца.

Учителката Анелия Груйчева казва: Как какво - кажи им тъпи ЦИГАНИ, Оххххх, Боооже, Боооже, защо Хитлер не поживя още малко- поне още две години. Нямаше сега да има такива невежи цигани. Сори, че го казвам, че аз съм историк и на такива снимки яко се нервя. Иде ми да ги гръмна, честно.

image


Въпросната госпожа е „старши учител по история и цивилизация at ПГОСУ (Професионална гимназия по облекло и стопанско управление), град Дупница”, както дословно е написано във фейсбук профила й.

Служителката Tanq Stefanova заявява: “Е те затова уважавам Хитлер !!! Полша ! Освенциим ! Газовите камери …..”

image


Гореспоменатата „Работи в ДМСГД” и „Живее в Sumen, Shumen, Bulgaria”. Поинтересувах се какво е това ДМСГД и се оказа “Дом за медико-социални грижи за деца” – лечебно заведение за профилактика, диагностика, лечение, рехабилитация и специфични грижи за деца до 3-годишна възраст с хронични заболявания или с медико-социални проблеми. Подготвя децата за осиновяване или връщане в семейство.

image Русо момче с портрет

Потресен съм от тези два коментара повече от снимката. Учителка си позволява да призовава към смърт на деца? Тази същата учителка отговаря за възпитанието и живота на учениците по време на часовете си.

Не знам що за ценности трябва да имаш, за да напишеш нещо такова публично. Още повече ако си възрастен човек, и то учител.

Та тези тримата на снимката и те имат учител по история в училище. Ако учителят им се отнася към тях както тази госпожа, не съм изненадан, че не знаят кои са лицата от портретите и се снимат по такъв начин.

Tanq Stefanova пък отговаря за здравето на деца до 3-годишна възраст. С тази почит към Хитлер, дали й е мястото там – да подготвя децата за осиновяване и връщане в семейството?

Според мен трябва да им се потърси наказателна отговорност. Поне дисциплинарно наказание, ако не друго. Все пак вече си имаме член 162, ал. 1 от Наказателния кодекс:

“Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.”

Може и да си въобразявам, но проблемът ми се вижда много сериозен. Не може хора, отговарящи за възпитанието и здравето на децата, да призовават към смърт на други деца и да изказват симпатии към делото на Хитлер. Просто не може. Публично, без грам задръжки, все едно говорят за времето.

Снимката мен не ме обижда. Обиждат ме други неща – основно около управлението на страната, мизерията, новите данъци, престъпленията на властта. Такива неща. Които реално имат значение. За мен историята не е “поругана” от някакви деца с портрети.

Историята ми като българин се поругава с целенасоченото унищожаване на населението чрез данъци, лихви, снижаване на качеството на здравеопазване и образование. Също примитивизмът, липсата на способност за разсъждаване и поддаването на провокации. Това унищожава мен и народа ми. Не някакви деца, снимани с портрети.

От блога на Георги Иванов


http://e-vestnik.bg/15913/skandalno-uchitelki-sazhalyavat-che-hitler-ne-e-iztrebil-tsiganite/




Гласувай:
11



1. seasonofthewitch - Георги Иванов циганин с българско ...
23.10.2012 19:05
Георги Иванов циганин с българско име ли е?
Съгласна съм с учителките:)
цитирай
2. seasonofthewitch - А как ще бъдат наказани циганетата,поругаващи национални СВЕТИНИ?
23.10.2012 19:07
“Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание."

цитирай
3. анонимен - prava e u4itelkata
23.10.2012 19:17
hitler e velika li4nost,bravo na u4itelkite
цитирай
4. drakulla - Тоя
23.10.2012 19:30
пък какво се потриса толкова, ми да им отворим по една бира и да ги почерпим мангалите за хубавата постъпка. Да, по-добре щяхме да живеем ако ги беше изтрепал.
цитирай
5. анонимен - Ето затова
23.10.2012 22:40
българия е най-големият кенеф в момента. Щото б ългаринът е прост расист. Пожелавам ви още по-зле да живеете!
цитирай
6. анонимен - Подводни
23.10.2012 22:45
Абе, може ли да има такива малоумници в тази наша бедна Родина.
Преди време един достоен Българин, пушна един крадец, абонат на МВР с 99 регистрирани прояви, и пак някакви пишман писачи и Ентелектуалци изкараха иконописеца престъпник а престъпника светец.
Сега някакъв, друг, ненормалник казва на черното бяло. Буквално.
Ей лЮДЕ, вземете се в ръце !!!
цитирай
7. анонимен - "Българи, турци, евреи и п...
23.10.2012 22:48
"Българи, турци, евреи и прочие ще бъдат равнопоставни във всяко отношение - било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било." Васил Левски

Кого почитате, гнусове расистки?!
цитирай
8. анонимен - българия е най-големият кенеф в ...
23.10.2012 22:49
balevindia написа:
българия е най-големият кенеф в момента. Щото б ългаринът е прост расист. Пожелавам ви още по-зле да живеете!

Да ти се връща! Лайно миризливо!
цитирай
9. seasonofthewitch - българия е най-големият кенеф в ...
23.10.2012 22:53
balevindia написа:
българия е най-големият кенеф в момента. Щото б ългаринът е прост расист. Пожелавам ви още по-зле да живеете!

Като си толкоз голям хуманист,бъди по-солидарен с любимите ти малцинства в България и от Германия се пресели във факултета:)))))
цитирай
10. анонимен - Притеснен
23.10.2012 22:57
Това, което казва авторът е дълбоко осъзнато, добре премислено и много логично. А реакциите на хората са малко емоционални и прибързани. Лошото е, че са и пропагандно повлияни. Иначе, в действителност Хитлер изобщо не е избивал циганите. Нито евреите. Това са само пропогандни трикове на хора с власт и положение, преследващи определени интереси. То бива-бива, ама 67 г. още да правят филми за Втората световна война, за фашизма, национал социализма, Хитлер и неговите концлагери, а да не правят филми за къде-къде по-жестокия комунизъм и социалистическите концлагери! При това, нека да е ясно, Хитлер не е бил толкова прост, нито изперкал: на него в хода на войната му е трябвала работна ръка за фабриките в тила, за да произвеждат необходимото и за икономиката, и за военната му машина. Хайде-хайде, изобщо не са си избивали концлагеристи просто ей така - за кеф, както това се е случвало в комунистическите концлагери на Белене, Персин, "Слънчев бряг" край Ловеч и десетките подобни места, в които изчезна и беше смазан интелектуалния елит, несъгласен с комунистическите некадърници, на които беше тикната властта в ръцете от Съветската (кърваво-червена) окупационна армия. Така че, наистина, учителките отправят лоши послания. Само че това за циганите никога не се е случвало с тях. Просто на евреите им трябваше още един етнос, който също като тях уж бил преследван и изтребван. Е, в случая друг е въпросът, ако тези момчета се намираха в друга държава със или без Хитлер какво щеше да им се случи...
цитирай
11. анонимен - В такъв случай, може само да съжа...
23.10.2012 23:10
В такъв случай, може само да съжаляваме, че Хитлер не е избивал цигани и евреи.
цитирай
12. seasonofthewitch - "Българи, турци, евреи и п...
23.10.2012 23:16
balevindia написа:
"Българи, турци, евреи и прочие ще бъдат равнопоставни във всяко отношение - било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било." Васил Левски

Кого почитате, гнусове расистки?!

Те в болшинството си са необразовани паразити,за което аз нямам вина,но имам право да искам ресурсите,които потъват в тези въшкарници да бъдат пренасочени към почтеното българско население :)))))
Гнус расистка?-Добре ми звучи,безроднико:)))))
цитирай
13. seasonofthewitch - В такъв случай, може само да съжа...
23.10.2012 23:17
анонимен написа:
В такъв случай, може само да съжаляваме, че Хитлер не е избивал цигани и евреи.

Трябвало е:)))))
цитирай
14. buba4ko - кофти е
24.10.2012 00:27
колега, колебаех се + или - да ти сложа.
накрая ти праснах - защото типично по български плюеш само българите.
колебая се защото се кефя на мангалите как са единни - дори един мангал да не е прав, другите го защитават,а българите винаги плюем сънародник.
ина4е ти завиждам че не си срещал мангали и затова си така заблуден.
тия хора само лъжат, крадат и убиват, рабираш ли го това?

п.с. точно в тоя случай е виновна държавата че не смачка тия педалчета - без значеие етнос, требе се смачкат. ама нали са цигани и лъжат кат за световно, сега ги изкарват жертви :)
цитирай
15. анонимен - циганин гадно е.
24.10.2012 00:51
по добре да беха остана ли турците ,но итова ще стане.
цитирай
16. анонимен - циганин гадно е.
24.10.2012 00:56
по добре да беха остана ли турците
цитирай
17. анонимен - Георги, Георги. . . Най-гадните ...
24.10.2012 01:43
Георги, Георги... Най-гадните предатели на една нация са такива като теб, на които не им било проблем, че ги тъпчат. Е нека следващата жертва на мангалите да си ти или някой от семейството ти, да видим какви ще ги приказваш от пиедестала си на толерантник. И стига с това "деца", което повтаряш десетки пъти в пасквила си. Мангустите са си съвсем пораснали и полово зряли отвсякъде - не дай си боже да те срещнат в тъмното, Жоре...
цитирай
18. анонимен - Ti si edin nacionalen glupak Georgi!
24.10.2012 02:39
Tova kum zaglavieto produljavam da go tvurdq!Ti 6ibanqko,koi ti dava pravo da izloji6 na pokaz snimkite ot FB na dve bezza6titni jeni!Te sigurno 6te te sudqt,kakto i trqbva i da e v Strasburg;NO ima6 golemiq kusmet,4e tova ne e moq snimka ,i znae6 li za6to:),za6toto az 6tqh da te osudq po moite zakoni,koito sa za men edinstvenite mirodavni-Ezik,ruce,a vurvi i me pokazvai,6iban zagubenqk!Dano te vuznagradi podobava6to teb i celiq ti rod Gospod Bog!
цитирай
19. анонимен - 6iban sersem
24.10.2012 02:46
Nali razbra ,4e tova opredelenie se otnasq za teb-bulgarski tupanar naroden!
Jore,ima6 golqm,ama naistina golqm kusmet,4e tezi jeni samo 6te te sudqt v Strasburg,za6toto,ako bqh zasegnata az:),vinagi sa mi haresvali zakonite na Han Krum-edna ruka,edno oko,ezik!Ha vurvi i me pokazvai togava 6ibanqko!Predatel smotan!Ti si po niskokletu4en i ot edna ameba!Plazmodii 6iban!Da ti go vurne troino i na teb i na cqlata ti roda Gospod Bog!
цитирай
20. анонимен - edno e da zoves za smrt, drugo e da se boris za vyzstanoviavaneto na smrtnoto nakazanie
24.10.2012 05:53
ploska i izmislena statia. miaza na avtorsto pri koeto pisa4a dava 20 leva ne nakakva mu lelia da si kupi ot proocenenata rekia i da pliampa sled koeto da se zastiti 4e bila otrovena ot proizvoditel na banditski alkohol. mersi.
izkliu4itelno nasyskvasta i adski rasistka statia
цитирай
21. анонимен - kvo se 4udite
24.10.2012 07:40
na bale ciganina
цитирай
22. анонимен - Не са само учителките!
24.10.2012 08:14
Не са само учителките!
цитирай
23. анонимен - Обяснението
24.10.2012 09:15
"Да, по-добре щяхме да живеем ако ги беше изтрепал.4
Да, но преди това щеше да е "изтрепал" нас - славяните.
цитирай
24. анонимен - !?
24.10.2012 09:29
Циганите не са виновни!Виновни са политическите путки,които управляват страната!Плюс ние,форумните герои,дето чакаме друг да ни оправя!
цитирай
25. анонимен - Ма аз досега един бледолик право...
24.10.2012 09:41
Ма аз досега един бледолик правозащитник не съм видял да дава личен пример.Фор екзампъл,другарката Ваксберг от Дойчовото Веле,да се земе с един полуинтегриран циг...пардон-ром и да го доинтегрира,като му осинови чааветата и да му роди още три.Щото те обвиняваха тесногръдите ксенофоби българи,че не осиновявали циганета.Ми те скоро ша ви обвинят,че не се жените за ромки,шото сте шовинисти-фашисти,ксенофоби и кресливи,нискообразовани лумпени.Ми Жорката Иванов,дали жена му е бяла,а?Как ша реагира,ако щерка му,му докара един такъФ убавец за зет?Кресливата,празнословна толерастия,е по-лицемерна и демагогска,от кресливата сидеровщина.Тъпанар си ти Жореее,тъпанар.
цитирай
26. chalama - БРАВО НА АВТОРА ЕДИН ИСТИНСКИ И МИСЛЕЩ ЧОВЕК.
24.10.2012 10:11
БРАВО ПИЧ!
цитирай
27. анонимен - оДзверял
24.10.2012 10:54
Е па така мислАт- тАва пишат.Ако не е некоя такваз новина у медиите, нЕма да сА сетат и половината от вас за скакалците...На тиА госпожи и на още мно'о като тях им се налага всеки ден да гледат подобни, че и по- големи золуми на това племе.Мно'о рядко има некоя "бела лАстовица", дето сА Ентегрира.Къ викаше Дедо...сбрЪкан им е чипа...
цитирай
28. анонимен - Писателят на статията е кретен
24.10.2012 11:19
"Потресен съм от тези два коментара повече от снимката." Какъв българин си ти бе авторе тогава,личностите,патриотите ни които имаме заслужават ли това отношение бе боклук неземен,че те са паднали за свободата ни за да живееш ти сега това май не осъзнаваш гнидо мазна,знаеш ли защо хората имат богати и хубави държави,защото немат там боклуци като тебе,да се пъчат по медиите с "велики" думи. Хитлер е велик писателю и жалко,че нямаме такъв водач,а ти си някаква мазна и лигава форма на живот,след като нашите светини не означават нищо за теб,дано от днес нататък да си лягаш само с мангали гнусни като теб.
цитирай
29. анонимен - Учителки съжаляват, че Хитлер не е изтребил циганите
24.10.2012 11:25
prosto nqmam dumi v tezi blogove kak moge da se pi6at takiva tupizmi , vsi4ki sme bulgari no edni sa po ograni4eni a drugi ne.Tezi izkzvaniq na u4iteli i zzdravni rabotnici prosto sa pod vsqkakva kritika
цитирай
30. анонимен - мразещ циганизацията
24.10.2012 11:49
анонимен написа:
prosto nqmam dumi v tezi blogove kak moge da se pi6at takiva tupizmi , vsi4ki sme bulgari no edni sa po ograni4eni a drugi ne.Tezi izkzvaniq na u4iteli i zzdravni rabotnici prosto sa pod vsqkakva kritika

Ами нямяш думи защото явно малко си ходил/а на училище. Кое е тапизъм според теб тогава ,това което правят тези вмирисани утрепки на снимката или,че авторът на статията е достатъчно малоумен за да защити гнидите мангалски. Държавата ни загива,защото не сме националисти и родолюбци,оставили сме се да ни циганизират и такива идиоти/ки като теб не заслужате да мърсите въздухът.
цитирай
31. kamosutrov - С по-малко думи, авторът е казал, че не му дреме за Родина, народ и история
24.10.2012 11:57
стига да има какво да яде и с какво да се облече. Авторът и поддържащите го дали могат да си представят какво би станало с тези ученици в т.н. "бели" държави?
цитирай
32. анонимен - Аре бе кво ревете всички за циган...
24.10.2012 11:59
Аре бе кво ревете всички за циганите? През ВСВ я са умрели 100 хил мангала я не.Всичко е толкова преиначено.Хитлер тва ,Хитлер онова.Горе-долу 10 години са били на власт.Ако се бяха заели експедитивно,професионално ,машинно по немски с изтребването на милите ви цигани и всички останали дето уж били подлагани на геноцид е нямало да остане 1 брой лице представител на унищоженият етнос.Я ги вижте сега- само в Европа има 20 000 000 циганина.За другите да не говорим -десетки и стотици милиони по цял свят а чернилките и арабите са милиарди.Къф геноцид кво изтребване?Всичко е приказка за малки деца,глупави баби и разни либераст-хомосексуал глобалисти. Е тва е то.
цитирай
33. анонимен - Съгласен с учителките!
24.10.2012 12:48
balevindia - умирай в мангалска кофа!
цитирай
34. kikowsky - Какво си се затръшкал за тия черни ...
24.10.2012 12:57
Какво си се затръшкал за тия черни грозни мангали? Какво ти пречи фашизмът?
Мисля, че всеки народ трябва да се стреми постоянно да се пречиства. Евала на тия жени, че са казали това.
цитирай
35. анонимен - По-потресаващо е, че учителите ...
24.10.2012 13:10
По-потресаващо е, че учителите вместо да четат книги, висят в нета да пишат глупости и да се свалят с младоци, а искаме децата ни да научат! Бас държа, че тази кухавелка си търси млади самци да я онождат в нетЯ.
цитирай
36. анонимен - Едни изпростели от живот сред простаци даскали получават похвали от други изпростели пУсИатели на тази балканска територия.
24.10.2012 13:23
Тези и онези изпростели от беднотията в портфейлите си не ме дразнят. Дразни ме, че умни и нормални българи наивно репликират глупците от тази територия на Балканите в РАЗРЕЗ с пушкиновото прозрение: НЕ ОСПОРВАЙ ГЛУПЕЦА!!! Наивните умни българи, когато видите зелен кон тогава ще повярвате, на тези учителки, че са ума и маята на гениалността.
Дотогава не влизайте в дискусия с изпростели пУсИатели, дори когато граматически правилно в блог.бг пишат, плийз, пажалуйста, бите, прошебардзо.Простакът дори да си е направил страничка в блог.бг, по думите и по коментарите му ще го огкриеш-прасни му едно минусче, а не му млизай в коловоза на идпростялостта му от празния портфейл.
цитирай
37. stupidkid - Омраза
24.10.2012 13:28
Трябва е да има провокации (тази е стабилна, признавам) и хората да им се връзват и ако се появи омраза или почнем да се избиваме, ще е най-добре... Важното е да не обръщаме внимание на това как се управлява държавата, какво ние можем да направим по въпроса и най вече да сме разединени на етническа, политическа и всяква друга основа, за да сме лесни за управление. Така е! А че медиите са четвъртата власт си е така, гледам и онлайн тази тенденция се засилва. Така че насаждайте омраза в главите си, избивайте циганите, хвалете Хитлер и милейте за социалистическия строй. Ама после не се чудете защо се намирате в кофти положение, защото всеки сам си го прави...
цитирай
38. анонимен - narugah avtora i 4ak posle iz4etoh koi kak e komentiral statiata i nai nakraia se setih da vidia nika na avtora =meto76
24.10.2012 13:48
meto metro ili metr mi e s edno kak se kazva 76mitka.

otnovo ste napisa: v tazi statia ima tri grupi srestu koito mitka76 nasyskva: ciganite, u4itelkite i niakoi ot reagiraalite.

afture, jelaia ti zapek ot spanak sys sini slivi i kompot ot 4eresi s presno mleko. sega ne no posle s pravo ste te narekat drislio
цитирай
39. анонимен - Призовавала за смърт на деца ???
24.10.2012 13:49
Какви деца ? Това са ЦИГАНИ !!! В момента в който чавето проходи вече е ЦИГАНИН !!! И престанете с това "роми" ! Няма такова понятие.На английски е "джипси".На руски е "цыган". На китайски е "ци хан".
цитирай
40. анонимен - до 30
24.10.2012 13:57
първо се наечи да пишеш правилно и след това прави каквито и да е коментари след като си против ромите незнам дали самият /та вие имате малко сиво вещество в главата си след като подържате тази расистка статия
цитирай
41. starotomagare - Айде сега лов на вещици...
24.10.2012 14:59
Въпросните дами са изказали свободно своето мнение .Нали всичките лишения които търпим от днешното време са поне да имаме това право без някой да ни сочи с пръст.Значи когато някой развява знамето на неоосманизма трябва да го приемаме от позициите на хуманните европейски ценности за свобода на духа и право на лично мнение а когато някой изразява възмущението си от гавра с български светини трябва да го раследваме ,преследваме ,осъдим...хайде бе още малко и клади ще запалим за да ги горим като вещици ...Тези цигански,, дечица"(дечица са когато вършат престъпления а не когато се размножават като зайци) които непрекъснато се гаврят със святите за българина неща за да го вбесят ,не го правят случайно нито от детинщини и ,,незнание".Не адекватната реакция на власта на тези престъпления и замазването им а и цялата толерирана циганска престъпност изтръгват от някои българи тези непремерени изказвания и точно това е търсения ефект от тези напълно обмислени и уверен съм платени провокации.Разбира се ,се намират и българи? които да направят това достояние на световната общественост.Вече имахме не един пример за такива провокации дали измислен повод да ни обвиняват в расизъм дори в ООН.Това е така наречената ,,артилерийска подготовка"на световното обществено мнение за да не реагира то когато чуждата армия връхлети уж да ни омиротворява и уж да защитава своите измислени сънародници от расистите българи.Новите баташки кланета които ще последват разбира се ,ще бъдат представени като дребни саморазправи на репресираните а и защо да не обевят и че сами сме се изклали...
цитирай
42. анонимен - Знаете ли кога ще ме обвините в расизъм?
24.10.2012 16:35
Когато така нареченото ромско малцинство, започне да си плаща данъците, тока водата, болничният престой, учебницитите, когато започне да изхранва семейството си с работа /като повечето от нас/ , а не със социални помощи,
когато го съдят като нас, когато си праща децата редовно на училища, а аз наруша правата ме - тогава ще ме съдите за расизъм. В протвния случай това е защита на живота, собствеността ми и справедливостта.
цитирай
43. анонимен - Браво
24.10.2012 16:41
на автора! Единствената интелигентна статия до сега! И специално благодаря за снимката на русото момче.
цитирай
44. анонимен - Браво
24.10.2012 16:44
на автора! Единствената интелигентна статия до сега! И специално благодаря за снимката на русото момче.
цитирай
45. анонимен - Мистър Ескуердо до мангото от индия
24.10.2012 16:59
Виж кво balevindia, милата ни Татковина прилича на кенеф във и около гетата на твоите събратя мангусти! Макар опитите им за усиране и на всичко свято на българина да продължават някой нов ХИТЛЕР ще им резне зелките. Всички патладжани на сапун/пардон Сатурн/.
цитирай
46. анонимен - А защо нищо не споменаваш за ксен...
24.10.2012 17:04
А защо нищо не споменаваш за ксенофобията по българския Интернет? Писнало ми е да чета че румънците били цигани, сърбите не знам си какви и т.н. бръщолевения на ксенофобски националисти. Това не е начина да сме родолюбци!
цитирай
47. анонимен - Пиночет-браво Мето!
24.10.2012 17:05
./.
цитирай
48. arhont - наистина сме много назад ш развитиети си....като народ
24.10.2012 17:38
много сте / сме/ изостанали!Сърби, цигани, турци, македонци, все ни е виновен друг. Вместо да вземем готови / интелигентни / решениа НА ПРОБЛЕМА от напреднали в това отношение нации.
цитирай
49. arhont - ГЕОРГИ ПАРАВАНОВ Е ЦИГАНИН, А ПАК Е ...
24.10.2012 17:41
ГЕОРГИ ПАРАВАНОВ Е ЦИГАНИН, А ПАК Е ПРЕЗИДОНТ НА БУЛГАРИСТАН
цитирай
50. arhont - ТОЧ ПАК ПИНОЮЕТ
24.10.2012 17:42
ТОЧ ПАК ПИНОЮЕТ
цитирай
51. анонимен - ПИНОЧЕТ
24.10.2012 18:18
arhont написа:
много сте / сме/ изостанали!Сърби, цигани, турци, македонци, все ни е виновен друг. Вместо да вземем готови / интелигентни / решениа НА ПРОБЛЕМА от напреднали в това отношение нации.

прав си, да ползваме опита на германци, руси, турци и японци примерно?, е някой са назаднали, но си имат опит в това отношение!
цитирай
52. анонимен - reakciata mi ne e adresirana do aftorot Mitka76, a do 4itatlite
24.10.2012 19:14
Kogato Tatkovinata se prevrsta v Tikvavina
kogato Patriotizma se prevrsta s v Piponizam
i kogato dori profesionalnite Kurvi zapo4vat da prili4at na Kratunurvi

dragi 4itateli se zamislete kogo obslujva TKP-to Metko76.

Nasyskvaneto srestu ciganite, nasyskvaneto srestu u4itelite i nasyskvaneto sresto nas si samite e kato patent izdaden ot GErbSTAPO na Cevtan Aparat4ika i Burstan GeiNeralo
цитирай
53. анонимен - НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ
24.10.2012 19:29
Веднага след края на Войната еврейската пропагандна машина,чрез двете си изчадия-Комунизма и Демокрацията, започва съзнателно и целенасочено да изкривява същността на националсоциализма и личността на Хитлер.Така се оформят два типа митологични образи.Комунистите показват Хитлер като маниакален убиец,жаден за власт човек,целящ да пороби света,зъл гений,който използва гигантската си мощ за разрушения и убийства.Придават му се свръхчовешки способности с цел да се възвеличае подвига на червената армия и лично на генералисимус Сталин. Демократите,изхождайки от собствените си слабости, го описват като психически неуравновесен,истерик,психопат,с треперещи ръце,сексуално извратен, импотентен, дори хомосексуалист.Понастоящем тези две представи са обединени и така се оформя съвременната Лъжа.Днес името на Хитлер предизвиква у различните хора различни асоциации.Най-плиткоумните знаят само едно-Хитлер е луд.Някои от тях изобщо не познават историята, не знаят дори кой е Хитлер.Това обаче не им пречи да знаят, че е луд.Впрочем те рядко тормозят крехкото си съзнание с такива сложни, пък и никому ненужни въпроси.При хората от следващото стъпало на интелектуалната стълбица възниква вече и въпросът с евреите.Хитлер е лош-избивал е евреите.А защо ги е избивал? Защото е лош. Това е тяхната логика.Така наречените средно интелигентни граждани намесват и ценности като хуманността, човеколюбието, някои са чели нещо повече за газови камери и т.н.Хитлер е убиец-казват те и не осъзнават, че така жестоко се самоoбиждат.Хитлер е убил 6 милиона евреи(по еврейски данни,независими няма!),а Сталин-20 милиона руснаци.Да,но сега Хитлер е олицетворение на злото а Сталин-историческа личност от средата на 20-ти век.Защо ли?Може би който убива евреи е убиец, а който убива руснаци,германци и т.н. е политик,държавник.Между другото Бухенвалд и Освиенцим са като увеселителни паркове в сравнение с архипелага ГУЛАГ.По интелигентните вече могат дълго да говорят за демократичните ценности,за липсата на разлика между комунизма и нацизма, за правото на съществуване на всеки народ,за толерантност,търпимост.....Те точно това и правят-заливат ни чрез вестниците, телевизията и радиостанциите с тази помия.Средностатистическия Българин няма и представа какво е това антисемитизъм, но знае, че това е най-лошото нещо на света. Излиза един "политик" по телевизията и заявява-"Ние (те!) ще се борим безмилостно с всички прояви на антисемитизъм и ксенофобия."А гражданина пред екрана очаква борба с бедността,безработицата,корупцията."Какво ли е това нещо-мисли си гражданина-което е по-лошо от глада и мизерията, та първо с него ще се борим, сигурно е нещо страшно"Тази категория хора искрено вярва в това, което пише и говори, затова го прави толкова убедено.Последната група-тази на най-интелигентните, е наясно как стоят нещата, но има интерес останалите групи под нея да продължат да мислят по този начин.А Хитлер си е Хитлер.Каквото и да се говори за него.Името му няма лесно да се забрави.Защото делото му е толкова голямо, че не може да бъде засипано с кал, колкото и усърдни да за противниците му.А кой знае-може един ден тези лъжи да бъдат разобличени.И тогава да разберем в какво време сме живели.Да разберем, че светлите идеали на демокрацията не са толкова светли и не са никакви идеали-това е най-тъмната и страшна тирания!
цитирай
54. анонимен - Съгласна съм
24.10.2012 19:30
Прав е номер 42!И прави са учителките,стига с тая търпимост и ненаказаност на тия мангусти
цитирай
55. анонимен - Веднага
24.10.2012 19:55
анонимен написа:
първо се наечи да пишеш правилно и след това прави каквито и да е коментари след като си против ромите незнам дали самият /та вие имате малко сиво вещество в главата си след като подържате тази расистка статия
Върви да ебеш майка си ,циганска подлого !
цитирай
56. drakulla - анонимен 23
24.10.2012 20:28
Нито сме славяни, нито Хитлер щеше да ни изтрепе. Още една измислица, като 6-те милиона избити евреи. Няма и 600 хиляди.

А ние като ги спасихме, хубаво ни се отблагодаряват и едните и другите. Мисли, народе.
цитирай
57. анонимен - до Георги Иванов
24.10.2012 20:48
Я ходи се гръмни бе мангал! Не бил одобрявал. Аз не съм видял нищо хубаво от мангалите. Ходи да живееш в някой катун, аман от тая толерантност на такива глупаци като теб. Тия изроди освен от престъпления от друго не живеят. Това сигурно е единствения народ, който не е дал нищо на света, а живее само на чужд гръб. Прави са за Хитлер. Аз за интегриран мангал в някоя държава не съм чул
цитирай
58. анонимен - Емо
24.10.2012 23:31
С какво право публикуваш имената на въпросните госпожи ? Ако мангалите отгоре харесват Азис , аз имам пълното право да харесвам Хитлер , защо не ? (въпреки , че не го харесвам) , нормално е да има вбесени хора , които в гнева си да кажат нещо , пък и дори да го мислят ,както казах ...те имат право. Тези горе не са деца , децата не пускат езици на портрети и не застават в сексуални пози , това горе са невъзпитани мангали , които заслужават да носят камъни две години да им дойде акъла в празните кратуни. Аз също съм бесен и аз предпочитам да ги няма циганите , чрез Хитлер или без него , да роптая срещу гаврата с моята родина или важни представители на моя род не пречи по никакъв начин на професионалните ми задължения. Да кажеш името Хитлер и Аушвиц или да изразиш съжаление , че не е живял повече не е подсктрекателство към омраза , а просто мнение.
цитирай
59. анонимен - ТАЗИ УЧИТЕЛКА Е ДЕБЕЛА СВИНЯ, А В ...
25.10.2012 18:35
ТАЗИ УЧИТЕЛКА Е ДЕБЕЛА СВИНЯ, А В ЛИЦЕТО Е КАТО БУХАЛ.
цитирай
60. анонимен - do vsi4ki ne6tasnici
26.10.2012 08:30
lele kak moje vsi4ki v bg da ste tolkova golemi rasisti.. zatova nikade v evropa nqma da ni iskat.. da iska6 da ubie6 deca zaradi ne6to koeto ne se razbita to4no kakvo se pravi na snimkata,, vazmuten sam naistina i to mnogo ot dve pensionerki koito ne znaqt kade hodqt i iskat vnimanie.. zatova p[ojelavam na vsik4i v g da tanete v mizeria tova vi prilqga mizeria i bokluci..
цитирай
61. анонимен - Веднага след края на Войната евр...
26.10.2012 20:10
анонимен написа:
Веднага след края на Войната еврейската пропагандна машина,чрез двете си изчадия-Комунизма и Демокрацията, започва съзнателно и целенасочено да изкривява същността на националсоциализма и личността на Хитлер.Така се оформят два типа митологични образи.Комунистите показват Хитлер като маниакален убиец,жаден за власт човек,целящ да пороби света,зъл гений,който използва гигантската си мощ за разрушения и убийства.Придават му се свръхчовешки способности с цел да се възвеличае подвига на червената армия и лично на генералисимус Сталин. Демократите,изхождайки от собствените си слабости, го описват като психически неуравновесен,истерик,психопат,с треперещи ръце,сексуално извратен, импотентен, дори хомосексуалист.Понастоящем тези две представи са обединени и така се оформя съвременната Лъжа.Днес името на Хитлер предизвиква у различните хора различни асоциации.Най-плиткоумните знаят само едно-Хитлер е луд.Някои от тях изобщо не познават историята, не знаят дори кой е Хитлер.Това обаче не им пречи да знаят, че е луд.Впрочем те рядко тормозят крехкото си съзнание с такива сложни, пък и никому ненужни въпроси.При хората от следващото стъпало на интелектуалната стълбица възниква вече и въпросът с евреите.Хитлер е лош-избивал е евреите.А защо ги е избивал? Защото е лош. Това е тяхната логика.Така наречените средно интелигентни граждани намесват и ценности като хуманността, човеколюбието, някои са чели нещо повече за газови камери и т.н.Хитлер е убиец-казват те и не осъзнават, че така жестоко се самоoбиждат.Хитлер е убил 6 милиона евреи(по еврейски данни,независими няма!),а Сталин-20 милиона руснаци.Да,но сега Хитлер е олицетворение на злото а Сталин-историческа личност от средата на 20-ти век.Защо ли?Може би който убива евреи е убиец, а който убива руснаци,германци и т.н. е политик,държавник.Между другото Бухенвалд и Освиенцим са като увеселителни паркове в сравнение с архипелага ГУЛАГ.По интелигентните вече могат дълго да говорят за демократичните ценности,за липсата на разлика между комунизма и нацизма, за правото на съществуване на всеки народ,за толерантност,търпимост.....Те точно това и правят-заливат ни чрез вестниците, телевизията и радиостанциите с тази помия.Средностатистическия Българин няма и представа какво е това антисемитизъм, но знае, че това е най-лошото нещо на света. Излиза един "политик" по телевизията и заявява-"Ние (те!) ще се борим безмилостно с всички прояви на антисемитизъм и ксенофобия."А гражданина пред екрана очаква борба с бедността,безработицата,корупцията."Какво ли е това нещо-мисли си гражданина-което е по-лошо от глада и мизерията, та първо с него ще се борим, сигурно е нещо страшно"Тази категория хора искрено вярва в това, което пише и говори, затова го прави толкова убедено.Последната група-тази на най-интелигентните, е наясно как стоят нещата, но има интерес останалите групи под нея да продължат да мислят по този начин.А Хитлер си е Хитлер.Каквото и да се говори за него.Името му няма лесно да се забрави.Защото делото му е толкова голямо, че не може да бъде засипано с кал, колкото и усърдни да за противниците му.А кой знае-може един ден тези лъжи да бъдат разобличени.И тогава да разберем в какво време сме живели.Да разберем, че светлите идеали на демокрацията не са толкова светли и не са никакви идеали-това е най-тъмната и страшна тирания!

цитирай
62. анонимен - ziganite
26.10.2012 20:16
tova mrasno pleme si misli che nie triabva da gi xranim i tova pravim osven che nosiat virusi bazili lejat na garbovete nias sam za tiaxnoto lizselvane v indiaako posegnat na deteto vi biat go ograbvat go sablichat go golo zachtoto e samo a te sa deset vsichki chte mislite kato mene
цитирай
63. анонимен - Защо ли ( и ТЕ) така?!
28.10.2012 17:52
Винаги,когато ме учат да мразя някой започвам сам да търся имам ли причини за това.По повод на втълпяваната омраза към Хитлер мога само да задам един единствен въпрос на тези,които го обявяват за човек,който е вманиячен към това да пороби света и разрушител на цивилизацията."Та,защо,когато Германският райх напада и превзема половината Полша бива обявена война САМО НА РАЙХА?!!! Ами че другата половина бива превзета от КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ ;) ЗАЩО МИРОТВОРЯЩИТЕ ФРАНЦИЯ И БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА И АТАКУВАТ САМО ГЕРМАИЯ И ХИТЛЕР ,като негов ръководител?!Много странно и АБСОЛЮТНО НЕЛОГИЧНО,ЛИШЕНО ОТ ВСЯКАКВА ПРИНЦИПНОСТ РЕШЕНИЕ!!! НЕ ТАКАВА Е ПРИЧИНАТА НА ХИТЛЕР ДА НАПАДНЕ ПОЛША!!!КОЙТО ДЪРЖИ ДА ПОСПОРИМ,НЕКА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА СЕ ИНФОРМИРА ПО СЛУЧАЯ ;)
А че учителките са прави не подлежи на съмнение.И все повече хора и УЧИТЕЛКИ ще идват на това мнение.Да поспорим ;) ???
цитирай
64. анонимен - много сте / сме/ изостанали!Сърби, ...
28.10.2012 18:29
анонимен написа:
arhont написа:
много сте / сме/ изостанали!Сърби, цигани, турци, македонци, все ни е виновен друг. Вместо да вземем готови / интелигентни / решениа НА ПРОБЛЕМА от напреднали в това отношение нации.

прав си, да ползваме опита на германци, руси, турци и японци примерно?, е някой са назаднали, но си имат опит в това отношение!

Хайде драги мъдреци всенардни-дайте на живота ни цел и светлина-ДАЙТЕ НИ РЕШЕНИЕТО НА ЦИГАНСКИЯ И ТУРСКИЯ ПРОБЛЕМИ!
Дайте умници,интелигенти заблудени.Дайте ни решението.
Но никога не забравяйте,че тази сган не е била никога добронамерена към българите и нашата борба и стремежи.Или не помните,че най-светлите примери от Възраждането,най-големите ни революционери ПОКАЗВАТ И КАЗВАТ,ЧЕ ЦИГАНИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ СЪПРИЧАСТНИ НА НАШИТЕ СТРЕМЕЖИ КЪМ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ.Че напротив-винаги са били "добри" слуги на турците,по-сетне на комунистите и така нататък и ще бъде-докато свет има!А нима забравяте,че същите тези наши великани,след Освобождението не приемат в Българската Армия цигани И ТУРЦИ?!НИМА НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ?!тА НИМА ТЕ НЕ СА БИЛИ ПО-МЪДРИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ ОТ ВСИЧКИ НИ?! Или забравяте,че те са заложили Члена в Българската (Търновската)Конституция ,според който "ВСЕКИ РОБ ДОШЪЛ ВЕДНЪЖ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ АВТОМАТИЧНО СТАВА СВОБОДЕН"!!!!????
Или някои тук присъстующи са се самозабравии до толкова,че да се мислят за по-големи демократи от нашите герои?
Но дори героите на борбите за национално освобождение и обединение са знаели прекрасно,че никога ЧУЖДЕНЕЦА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ СЪПРИЧАСТЕН НА РОДНИТЕ НИ БОРБИ И СТРЕМЕЖИ!!!Затова забравете този самодоказал се,като недействащ за благото на нациите строй-демокрацията.Или не вкусихме веч всички отровните му плодове?Забравихме ли извращенията,на които станахме свидетели всички във "меката"на тази измишльотина-САЩ?Нима не виждаме всички негативни последици от партийните междуособици там?Какво става с царство в което има междуособици м/у управниците?Не знаем ли?
цитирай
65. анонимен - Прецедент
28.10.2012 18:58
Реших да ви заинтригувам с един прецедент.
Знаете ли например,че свободата на словото е избирателна? ;)
Всички казвате-"дадено ни е право на свободно слово-всеки да може да изкаже свободно всичко,което го вълнува.
Но знаете ли,че :
Във много от западните "демокрации" има закон,който гласи-"Всеки отричащ геноцида срещу евреите подлежи на НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ И ЗАТВОР!!!
Но да видим,какво казва закона там за другите извършени геноциди-
ГЕНОЦИДА КЪМ БЪЛГАРИТЕ-5 ВЕКА ТУРСКИ ГНЕТ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ-НАМА ТАКЪВ ЗАКОН!
ГЕНОЦИДА СРЕЩУ АРМЕНЦИТЕ- НЕ СЕ ПРИЗНАВА(СЪЩО КАТО БЪЛГАРСКИЯ) ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ОТРЕЧЕ И ДА ГО ТЪЛКУВА,КАКТО СИ ИСКА ;)
Какво ще кажете сега мили ми демократично настроени българчета?Къде е тази свобода?Къде?Какъв е този двоен стандарт?Каква е този редък пример на БЕЗПРИНЦИПНОСТ?Или евреите са по-ценни от българите?Или евреите са по-ценни от арменците?Или може би тук отново се намеква твърдението им,че са избранници а другите сме ГОИ(ГЯУРИ ПО ТУРСКОМУ)?
Нека подискутираме,какво значи ГОИ според ТАЛМУД-еврейският закон!
"Гоите са животни в човешка кожа!Тъй като евреите са избранници,Бог е решил,че ще бъде унизително на евреите да прислугват животни,и затова е създал ГОИТЕ в човешки облик.Т.е. ГОИТЕ са животни в човешка кожа!"
Нека не ви казвам,какво пише Талмуд за нашият Господ Иисус Христос и за Неговата Света Майка-Пресветата ни Богородица и винаги Дева Мария!Който се интересува може да потърси в нета.Но предупреждавам-ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ И ВЕЧЕ НЯМА ДА ИСКАТЕ И ДА ЧУЕТЕ ЗА ЕВРЕИТЕ!
Всеки желаещ да ме упонира казвайки-това не е вярно или те не са писали подобни неща-веднага му заявявам,че САМИТЕ ЕВРЕИ,КОГАТО ИДВА НА ДНЕВЕН РЕД ДИСКУСИЯА ПО ТЕМАТА ,ТЕ ЗАЯВЯВАТ-"МЛАДИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ВЕЧЕ НЕ СЛЕДВАТ ПРЕДПИСАНИЯТА НА ТАЛМУД И ДОРИ НЕ ЗНАЯТ,ЗА КАКВО СТАВА ДУМА."
Това поне е доказателство,че Талмуд съществува и,че дори младите да не го и знаят,но СТАРИТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ И СЛЕДВАТ ПРЕДПИСАНИЯТА МУ!
Толкова за онеправданите винаги евреи и слугите им турци!!!
цитирай
66. tihik - българия е най-големият кенеф в ...
28.10.2012 19:12
balevindia написа:
българия е най-големият кенеф в момента. Щото б ългаринът е прост расист. Пожелавам ви още по-зле да живеете!

Като е кенеф-мръсна гнусна циганска отрепко,какво правиш тука?А ако не си тук,с какъв паспорт се подвизаваш-уруспио циганска-и като каква се изкарваш щом ти потъпчат правата бе?Защото всички много добре ви знаем гнусните цигански душици,които тук сте "роми" а там в чужбина сте българи.Защо и там не сте си цигани,когато ви потъпчат правата бе,уруспио не къпана?И къде си се овъртела в А група без ообразувание бе?Марш там у маалата да предъвкваш подобието на език,с което общувате.Марш!Тука е място за бъгари,за хора учили,не за просташката ви семка!
Не забравяйте,българи,какво казва Свети Паисии Хилендарски-от къде произхожда тая нищожна прослойка,изгонена от всякъде и неприемана никъде.-От тях водеха началото си всички мръсни народи-ТАМ БЯХА И ЦИГАНИТЕ!!! До тук!Няма какво повече да се омува по темата!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14580529
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031