Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 18:02 - В. Симеонов: ДПС спонсорираше Атака чрез “самоубилия се” Ахмед Емин
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 1888 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В. Симеонов: ДПС спонсорираше Атака чрез “самоубилия се” Ахмед Емин

Автор Faktor.bg image

валери симеонов

Агресията се сля с национализма. Отговорността за дискредитирането на патриотична идея трябва да носят Волен Сидеров и партия “Атака”. Това обяви по Нова ТВ лидерът на НФСБ и собственик на телевизия "СКАТ" Валери Симеонов.

Той призна, че не съжалява за това, че се е разделил със Сидеров, защото отдавна не приема неговото поведение на политик. Симеонов припомни как в близкото минало Волен изнудвал депутатите в Атака, искайки от тях парична депозит от 150 000 лева, което предизвика голям скандал сред съпартийците му. Нещо повече, неговата партия получавала финансова подкрепа от Доган, която им е давана от дясната ръка на почетния председател на ДПС Ахмед Емин, който бе открит мъртъв в Сараите на Ахмед Доган.

Според Симеон Волен Сидеров има голям грях към избирателите си, като на практика е подкрепил създаването на правителство, спазарено от БСП и ДПС, сваляйки кворума в Народното събрание. 

Лидерът на НФСБ призна, че не харесва новия кабинет. 

Аз уважавам премиера Пламен Орешарски, той е доказан професионалист и добър човек. Но зад него се наредиха едни фигури, които нямат биографии, не са се занимавали никога с ресорите,  които са им възложени. Освен това ние сме против министри на ДПС, които е видно, че доминират в новото правителство, отбеляза Симеонов.

Той прогнозира, че животът на този кабинет ще бъде най-късно до зимата. Повод да смята така са първите мерки, предприети от Орешарски, които не отговарят на очакванията на хората.

Премиерът стартира с мерки, които според мен са фалстарт за неговото управление и не дава шанс това правителство да издържи дълго. Очаквам още преди зимата да има нови парламентарни избори, коментира лидерът на НФСБ. 


http://www.faktor.bg/novini/balgariya/9669-v-simeonov-dps-sponsorirashe-ataka-chrez-samoubiliya-se-ahmed-emin.html



image

"Атака" - Троян сваля доверието от Волен Сидеров
news.bg

image

© БГНЕС

Общинският събор на "Атака" - Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на партията с декларация, съобщава БТА.

Мотивите са "неприемливо поведението на ПГ на "Атака" в Народното събрание, с което бе подсигурен мандатът и изборът на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП "Атака" стана един своеобразен представител в една нова "тройна коалиция".

В декларацията се посочва още, че на проведените последни парламентарни избори ПП "Атака" е събрала спрямо изборите през 2009 г. с 35 процента по-малко гласове на национално ниво, с 45 на сто на областно, а на ниво община Троян - с 65 процента по-малко.

От Общинския събор на "Атака" - Троян настояват за оставка на централното ръководство на партията, свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство и промени в устава на ПП "Атака".

http://news.ibox.bg/news/id_1846100826



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14605372
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930