Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 12:18 - Синът на Кеворк Кеворкян криминален престъпник-рецидивист с 3 присъди!
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 5886 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 24.10.2014 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Синът на Кеворкян криминален престъпник-рецидивист с 3 присъди! Бие полицайка и крещи: "Аз съм син на известна личност, ще правите свирки на Таки, извикайте пияницата Румен Петков да ви уволни..." (документи) Хулиганство, побой, шофиране пиян, посегателство над полицаи и жени, изпотрошен столичен фитнес – това е досието на Таквор Кеворк Кеворкян. Защо го пази прокуратурата? Автор: ПИК     image   Tweet    

Ще ви разкажем за един от недосегаемите в България.

 

Синът на телевизионния водещ Кеворк Кеворкян – Таквор, е криминален престъпник с цели 3 влезли в сила присъди за хулиганство, побой и унищожаване на чуждо имущество, научи вестник „Час Пик” след справка в канцеларията на Софийския районен съд, който е наложил наказанията.

 

Най-скандалното е, че Кеворкян-младши е посегнал на полицейски служители – повалил е на земята и е влачил за опашката на косата полицайката Красимира Стоядинова от столичното 3 РПУ.

 

„Аз съм син на известна личност и от утре ще сте на улицата и ще правите свирки на Таки и Къро за по двайсет лева. Да се обадите на пияницата Румен Петков да дойде на място и да ви уволни”, крещял Таквор към полицейския патрул, пише в съдебните протоколи.

 

Сами можете да си представите какво би се случило с него в Америка, например, след подобно деяние…

 

40-годишният Таквор Кеворкян има пет криминални регистрации в полицията, като една от тях е в Банско – за шофиране на кола в пияно състояние с над 1,2 промила алкохол през декември 2007 г.! Книжката му е отнета до 2020 г., но въпреки това той продължава да шофира и до днес, а в КАТ кой знае защо е отбелязано, че има…0 наказателни точки!

 

Разследване на „Час Пик” за криминалните подвизи на наследника на Кеворкян извади на бял свят шокиращи факти за една особено нагла и предизвикателна към обществения ред житейска биография.

 

Тук е важно да отбележим, че за престъпните деяния на Кеворкян –младши не се знае от никого извън съдебните среди. Тайната се опазва вече 8 години, когато е стартът на неговите приключения.

 

В това разследване ще ви цитираме дословно извадки от съдебните протоколи и съдебните решения от отделните дела срещу Кеворкян – младши. Поясняваме, че по две от присъдите Таквор е направил пълни самопризнания и е сключил съдебни споразумения, заради което наказанията му са повече от минимални спрямо извършеното – пробации.

 

По третото дело, пак за хулиганство и побой, съдът е проявил необяснима снизходителност към Таквор, което е отбелязано и от постановлението на по-горната инстанция – Софийски градски съд.

 

По време на всички процеси необяснимо колеблива и милозлива е и позицията на наблюдаващите прокурори, които очевидно гледат с добри очи на криминалните деяния на сина на Кеворк Кеворкян. Именно заради тази прокурорска милозливост те са се превърнали в рецидив. А Кеворкян-младши продължава да бъде недосегаем.

 

 

 

Присъда №1

 

Бие полицайка! „Аз съм син на известна личност”

 

 Дело №6144 по описа за 2008 г.

 

 „…Подсъдимият Таквор Кеворк Кеворкян…, работещ като сътрудник във фирма „Всяка неделя” ЕООД, се признава за виновен в това, че на 11.12.07 г. с постоянен адрес: гр.София, Зона Б-5, бл.7, вх.”Б”,ет.12, ап.110, СЕ ПРИЗНАВА за виновен в това, че:

 

На 11.12.07 год. около 20.50 ч. в град София ,жк. ”Света Троица”, пред вход „Б” на бл.126 е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи общественият ред и изразяващи явно неуважение към обществото - хвърлил камъни и счупил прозореца на апартамент 28, в блок 126, вх.”Б”, ет.1, където живее Станислав Юриев Йохнев със семейството си, като крещял „Ще ви избия, кажи на курвето да излиза”, предизвикал скандал и побой срещу лицето Бисер Райчев Станишев като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задълженията си по опазване на обществения ред - хванал Красимира Стоянова Стоядинова, полицай при 03-то РПУ- сдп за опашката на косата, повалил я на земята, докато същата му правила проверка на документите за установяване на самоличността му и му разпореждала да спре да сипе обиди и закани срещу Станишев, държал се агресивно и буйствал след поставяне на белезниците от полицай Петър Иванов Кацаров, и деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост - като отправил заплахи към Станишев с думите:

 

„Животът ти свършва утре!”, „Ще те накарам да просиш!”, Ще те убия, утре няма да си жив!”, обърнал се към полицейските служители с думите:

 

„Вие ми разбихте главата, полицията ме бие, аз съм син на известна личност и от утре ще сте на улицата и ще правите свирки на Таке и Къро за по двадесет лева. „Да се обадите на пияницата Румен Петков, да дойде на място да ви уволни!”, „Ще ви еба майката, утре сте на улицата с два лева в джоба, аз ще ви се смея с БМВ-то на четири месеца. Аз съм тарикат, а вие сте тъпи полицаи!”- престъпление по чл.325, ал.2, пр.1, алт. 1 и пр.2, алт.1 и алт.2 вр. с ал.1 от НК.

 

Страните се споразумяват на подсъдимия Таквор Кеворк Кеворкян за извършеното от него престъпление по чл.325, ал.2, пр.1, алт.1 и пр.2, алт.1 и алт.2, вр. с ал.1 от НК да бъде наложено наказание „Пробация” при условията на чл.55, ал.1, т.2, б.”б” от НК, със следните пробационни мерки:

 

На осн. чл. 42а, ал.2, т.2,вр. с ал.3, т.1 от НК „Задължителна регистрация по настоящ адрес: гр.София, Зона Б-5, бл.7, вх.”Б”,ет.12, ап. 110 за срок от ДЕВЕТ МЕСЕЦА,

 

На осн. чл. 42а, ал.2, т.2,вр. с ал.З, т. 1 от НК "Задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от ДЕВЕТ МЕСЕЦА,

 

На осн. чл. 42а, ал.2, т.5,вр. с чл.43,ал.1 от НК „Поправителен труд” за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА, който следва да се полага по местоработата на подсъдимия, а именно: „Всяка неделя” ЕООД с удръжки върху възнаграждението му от 15 на 100 в полза на държавата…

 

image

 

image

 

image

 

image

 

Присъда №2

 

Пак побой и хулиганство над полицаи! „Ще се обадя на Румен Петков, ще хвърчат пагони!”

 

 „…Съдът, след като прецени събраните по делото доказателства, приема за установено от фактическа страна следното:

 

Обвиняемият ТАКВОР КЕВОРК КЕВОРКЯН е роден на 24.11.1974 гв София, живее в гр. София, жк „Зона К-5". бл. 7. вх. Б, ет. 12, ап. 110, българин е, български гражданин е, неосъждан е, работи в експедиторска фирма, има висше икономическо образование.

 

На 19.09.2007 г. около 19 часа в София свидетелите Тодорови се прибирали към дома си, намиращ се в жк."Стрелбище”. На входа на паркинга пред бл. №22 на ул."Траянови врата" имало паркиран автомобил „Ситроен Ц4”, който затруднявал влизането в паркинга. Св. Тодоров отишъл до близкото заведения да попита на кого е автомобилът, но не намерил собственика.

 

Докато Тодоров се връщал от кафенето, се появила св. Наама. Двамата започнали да разговарят относно автомобила, затрудненото влизане в паркинга и необходимостта да бъде вдигнат от пътна помощ. Наама провела разговор по мобилния си телефон и след малко дошъл обв. Таквор Кеворк Кеворкян във видимо нетрезво състояние.

 

На паркинга пред блока били и свидетелите Любица Тодорова, Соня Дишлянова и Микаела Костадинова. Обвиняемият се нахвърлил срещу Тодоров, като му нанесъл удари с ръка и му казал:

 

"Ще те убия, педераст, боклук, копеле", след което двамата паднали на земята и си нанасяли удари. Двамата били разделени от дошлите от заведението хора. Кеворкян отправил към намиращите се там свидетели Любица Тодорова, Мартин Тодоров, Соня Дишлянова и Микаела Костадинова думите "лайнари, простаци, идиоти", псувал с думите "майка ви да еба. Обвиняемият бил отведен от свой приятел…”

 

Мотиви към решение по Н.А.Х.Д. № 826/2008г., СРС, 109-и

 

 След известно време - около 19,30 часа, на мястото на инцидента на входа на паркинга пред бл.№22 на ул."Траянови врата" - по сигнал за сбиване пристигнали полицейските служители от 04 РПУ СДП-свидетелите Светлин Страшимиров, Стела Гаврилова и Иван Райчев.

 

Докато установявали самоличността на лицата и изяснявали случилото се, пристигнал и обвиняемият Кеворкян, във видимо нетрезво състояние. Същият бил посочен като лицето, сбило се с Тодоров и отправящ обиди и закани.

 

Кеворкян представил документи за самоличност и около 20,00 часа по време на проверката започнал да крещи и обижда свидетелите Светлин Страшимиров, Стела Гаврилова и Иван Райчев, изрекъл думите "вие не сте никакви полицаи, лайнари, боклуци, нещастници, ще видите вие, ще се обадя на Румен Петков, ще хвърчат пагони", насочени към служителите на МВР.

 

Същото било поведението на Кеворкян и към дошлите на мястото служители при КАТ. Обвиняемият Таквор Кеворкян бил отведен в 04 РПУ СДП

 

Тези събития предизвикали всеобщо неодобрение и възмущение у присъстващите на инцидента.

 

Таквор Кеворк Кеворкян не страда от психично заболяване или слабоумие. Към момента на извършване на деянието обвиняемият Кеворкян е бил в състояние на алкохолно опиване. По време на деянието е могъл да разбира свойството и значение на извършеното и да ръководи постъпките си…”

 

 

 

За въпросното деяние съдът е присъдил на Таквор Кеворкян…административна глоба от 500 лв.?! Представяте ли си, драги читатели – трошите, биете, обиждате полицаи и – 500 лева глоба!

 

Да де, само ако се казвате Таквор Кеворк Кеворкян!

 

Най-странното е, че прокурорът по делото не протестира присъдата пред втора инстанция. Прави го…осъденият Кеворкян. Втората инстанция – Софийски градски съд, безпрецедентно пише в решението си следното:

 

 „…Въззивният състав намира, че първата инстанция е проявила към обвиняемия прекалена снизходителност, като наказанието е индивидуализирано в размера на минимума, без да са отчетени отежняващите отговорността обстоятелства – извършвавето на две деяния, интензивността на хулиганските действия, при които освен вербална е проявена и физическа агресия спрямо свидетеля Тодоров, както и извършването на хулигански действия, насочени към полицейския служители.

 

Доколкото обаче настоящото въззивно производство е образувано единствено по жалба на обвиняемия и срещу решението не е постъпил протест, за настоящия състав не е налице правомощие на промени присъдата…”

 

 Наистина скандална пасивност от страна на държавното обвинение – да не протестира очевидно смешната присъда на първа инстанция! Защо ли са толкова търпеливи прокурорите към сина на Кеворк Кеворкян? Тепърва ще разберем.

 

image

 

Присъда №3

 

Изпотрошил столичен фитнес

 

Дело №20623 по описа за 2013 г.

 

 „…ТАКВОР КЕВОРК КЕВОРКЯН, роден на 24.11.1974 г. в гр. София, българин, български гражданин, неженен, с висше образование, живущ в гр. София, ж.к. Зона Б-5, бл. 7, вх. Б, ет. 12, ап. 108, осъждан, СЕ ПРИЗНАВА ЗА ВИНОВЕН В ТОВА, ЧЕ:

 

на 19.11.2013г. около 20,50 часа в гр. София, във фитнес зала „Белиз”, находяща се на ул. „Партений Нишавски”, № 2А, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. и изразяващи явно неуважение към обществото, а имено: отправял обидни реплики към клиентите на фитнеса, като ги наричал „травестити”, удрял, блъскал, и натискал дървения плот на бара, откъртил дъските му и разпилял вещите, намиращи се върху него на земята, замахнал да удари служителя Валентин Антонов Митев и го бутал с ръце и казал на служителката във фитнеса Христина Емилова Маданска, че може „да му изяде кура” - престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК

 

От деянието не са причинени имуществени вреди.

 

Страните се споразумяват на подс. Таквор Кеворк Кеворкян да се определи наказание на основание чл. 55, ал. 1, т. 2, б. „б” вр. чл. 42а, ал. 2, т. 1 и т. 2 вр. ал. 3, т. 1 от НК - ’’ПРОБАЦИЯ“, считано от одобряване на настоящото споразумение, изразяващо се в изтърпяване на следните пробационни мерки:

 

- “ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩИЯ АДРЕС” с явяване и подписване пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА - с периодичност ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО;

 

- “ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ” за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА…”

 

 

 

Лицето е вече осъждано, пак безчинства, но прокурорите отново склоняват на споразумение и му издействат присъда ПРОБАЦИЯ.

 

Син на Кеворк Кеворкян да си в днешна България и да си разиграваш коня, както поискаш!

 

Но с това богатата криминална кариера на Таквор Кеворкян далеч не се изчерпва. Тук оповестихме единствено влезлите в сила присъди до този момент.

 

Очаквайте продължение за останалите криминални регистрации, прокурорски преписки, както и за навиците му да шофира пиян и без книжка – под благосклонния поглед на българската прокуратура и органите на реда.

 

image

 

image

 

 http://pik.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82-%D1%81-3-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A-news241457.html

 

 

Гласувай:
6
01. vdp - На Такворчо
24.10.2014 12:28
белото му показа тъмната страна, както пееха Ъпсурт
цитирай
2. meto76 - От баща ченге от ДС какво да се пръ...
24.10.2014 12:35
От баща ченге от ДС какво да се пръкне, освен изрод!
цитирай
3. apostapostoloff - Бой, а?...
24.10.2014 18:14
Амчи то боят идва от рая.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 13193324
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9760
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31