Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2021 07:07 - БНР възкресява почит и признателност към кървавия сатрап Георги Димитров
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1815 Коментари: 12 Гласове:
9

Последна промяна: 22.02.2021 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... “Великият българин” не е пощадил дори другарите си комунисти, които са го критикували
 
image

Съветския гражданин Георги Димитров, възхваляван по БНР

                                                   Станислав Станев - АВТОР

/ „АВТОР„ -
Уточнението е заради ЕДНОНЕЩО19инещо си с проблеми във възприемането /


„Той“, “великият българин”, „най-великият син на българския народ“
Тези думи ни принуждаваха да използваме, когато по литература имахме задача да пишем съчинение за Георги Димитров. Запомнил съм ги много добре, защото, когато ни поставиха (за пореден път) такава задача в четвърти клас, се смаях – в моето семейство бях учен, че Левски е най-великият българин. Не посмях обаче да питам или възразявам, защото моите родители вече се бяха сблъсквали с последиците на желанието ми да съм по-откровен с другарките (както биваха наричани учителките).
Мислех, че тази потресаваща пропагандна от отминала епоха вече изтича в канала и в ХХI век, а младите поколения ще могат да научат истината за 

една от най-мрачните личности в българската история

 и най-голям враг на българщината. Враг не за друго, ами защото съзнателно е работил за унизяването и смачкването на народа, от който е част. Мислех, но ... вчера категоричността на настоящето отново ме потресе.

В предаването  "Политически НЕкоректно", по Българско национално радио се изля благоухана пропаганда за Георги Димитров. Лайпцигският процес беше използван, за да се подготви публиката за посланията – че Димитров има ключова роля за Септемврийското въстание, както и че бил спасил България от териториално осакатяване – едва ли не той запазил Южна Добруджа и Родопите да не отидат в Гърция и Румъния. Все абсурдни тези, с които много хора спечелиха научно и социално величие, но тези внушения са толкова верни, колкото и кацането на извънземните във Воронеж. 
Посочва се, че Георги Димитров бил на първо място световен политик и след това – български...
Истината е, че Георги Димитров

не е световен политик, но със сигурност е АНТИбългарски

Реално цялото му политическо съществуване е посветено на мащабна и агресивна война с България и нейното достойнство.
Действително това лице има пряк и сериозен ангажимент към Септемврийския метеж. Метеж, защото тук не става въпрос за въстание, при което народът да се освободи от нещо. Тук говорим за опит на една чужда и вражеска на България страна буквално да унищожи държавата ни.
Показателен е примерът с една част от българските комунисти – тези, които първо са били българи. Комунистическият депутат Никола Сакаров и другите седем члена на групата му в Парламента категорично осъждат метежа. Никой от тях не вижда нищо хубаво след това, а имената им са забравени, заради големия им „грях“ - дръзнали да обичат България повече от СССР. Някои от тях дори  стигат до още по-тежки оцнки. Фанатичният български комунист Петър Искров – Ради е погнусен: „тази компартия не е дело на българския пролетарият, а на група школници, научили азбуката на комунизма от учебници за неграмотници“, казва Ради, допълвайки: „под развалините на черквата ще погребем партията“. Друг български комунист Илия Василев е категоричен „Септемврийското въстание и атентатът в „Света Неделя“ са авантюра на Сталинско-Димитровско-Коларовската фракция, която принесе в жертва хиляди борци, с чиято памет кощунства сега“. 

Неслучайно правоверните комунисти Искров и Василев са

убити по настояване на Георги Димитров...

Начинът, по който съветският сатрап и неговите неуки, но жестоки палачи се разправят не само с десните български политици и патриоти, но и с комунисти (които  са поставили България над другата идеология), показват само едно - Георги Димитров води мащабна и жестока борба с всеки, който се опитва да му пречи на целта на живота му – унищожаването на всичко свързано с достойнството на България и превръщането на българите в осакатено, наплашено и комплексирано общество.

Личността на българоубиеца (както го наричаше баба ми) е ясна, пропагандирането му днес обаче е симптом за нещо ужасяващо. Жалко е, че в България все още има хора, които се опияняват от личността на Димитров (вероятно и от целите му). Тези хора, славещи най-големия враг на България през ХХ век, получават удобна трибуна и ехидно се опитват да убедят българското общество да надене отново ярема и да прегърне философията на безправна маса от хора, която има само едно право, което е и задължение – да слуша и да се подчинява.
А най-тъжното е, че това се случва по националните медии – по тези медии, които данъкоплатците, които искаме България да бъде достойно за живеене и подходящо за развитие място, издържаме с данъците си.


                                                                       ...

И да, БНР е радио но в никой случай не е НАЦИОНАЛНО ... особено след 13.09.19 г.

А, предаването „Политическо НЕкоректно„ с водещи П. Волгин в събота
                            и С. Великова в неделя е доста странна комбинация,
                   която показва симбиозата между БСП и т. н. Градска десница,  
                                              и ... пРезидента Р. Радев.





Гласувай:
10



1. анонимен - Димитров не е една от най-мрачните ...
22.02.2021 07:24
Димитров не е една от най-мрачните личности в историята, а най-мрачната, национален предател, пияница и урод.
А путинската въшка Волгин не е българин.
Директорът на БНР Андон Балтаков е назначен с фалшиви документи, както показа пик, а тая мисирка Силвия Великова е също така противна като волгин
цитирай
2. blackprredator - чудо
22.02.2021 07:42
както винаги си права
димитров е чудовище
цитирай
3. getmans1 - Димитров не е една от най-мрачните ...
22.02.2021 10:02
анонимен написа:
Димитров не е една от най-мрачните личности в историята, а най-мрачната, национален предател, пияница и урод.
А путинската въшка Волгин не е българин.
Директорът на БНР Андон Балтаков е назначен с фалшиви документи, както показа пик, а тая мисирка Силвия Великова е също така противна като волгин


... Напълно съм съгласен направените констатации ... А, Волгин също е менте русофил и като такъв, откровен ПУТИНОФИЛ няма място в БНР...
цитирай
4. getmans1 - чудо. . . както винаги си права ...
22.02.2021 10:05
анонимен написа:
чудо ... както винаги си права
димитров е чудовище


... и аз одобрявам казаното от „чудо„-то но не спамя ... не го прави и ти.
цитирай
5. анонимен - Не са спам коментарите на чудото и чудесницата, а подигравка с тия две чучулини
22.02.2021 10:49
Да наречем димитров чудовище значи да обидим чудовищата.
Историята ясно показа престъпленията на тоя изверг.
цитирай
6. morskipesni - 45 години цъфтеж, спокойствие, възход и мир!
22.02.2021 10:55
Това са "престъпленията"на Г. Димитров пред България!
цитирай
7. shtaparov - Tozi ako e Balgarin...
22.02.2021 11:48
Tozi ako e Balgarin,togava Lenin e papuas!
цитирай
8. vladtepes - За Георги Димитров
22.02.2021 12:31
Все пак е имал своите постижения в алкохолната подготовка - редовно е изпивал по над литър твърд алкохол наведнъж. Първата му регистрация в полицията е за пиянско сбиване, изхвърлен е от църква, тъй като пиян се закачал с младите жени и говорел глупости, уволнен е от печатницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа. Явява се при Сталин в Кремъл на четири крака подпиран от Вълко Червенков, дори Клемент Готвалд не си е позволил да се яви толкова пиян там. На среща със студенти от СУ е подпиран от охраната си и студентите се отнасят неуважително към вожда и учителя, съответно са изпратени в тухларните на просветление. За постиженията си в алкохолната подготовка е удостоен с високото звание "Горький пропойца" в Русия, малко чужденци са получили такова високо отличие.
цитирай
9. getmans1 - ДА, ЗА ДИМИТРОВ ВСИЧКО ТОВА ВЕЧЕ Е В ...
22.02.2021 14:05
ДА, ЗА ДИМИТРОВ ВСИЧКО ТОВА ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА ... а, и оценката и вече е изказана, ... адептите му вече няма да го виждат ликът по банкноти и портрети, и паметници на публични места.

АКЦЕНТА НА СТАТИЯТА Е БНР И ВОЛГИН И ПОДОБНИ В МЕДИИ ВСЕВЪЗМОЖНИ ... и прословуто 111 място, хунтата и диктатурата, колониалното робство в ЕС ... А МОЖЕ БИ ЛЪЖАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА
цитирай
10. vladtepes - За Георги Димитров
22.02.2021 18:07
Не е редно хора, които не могат да изпият поне литър твърд алкохол наведнъж в запой и не могат да постигнат делириум да критикуват такъв изтъкнат професионалист на чашката, признат дори в Русия.
цитирай
11. vmir - Според мен, надценяваш този пропаднал тип.
23.02.2021 14:52
Цитирам те: "Георги Димитров води мащабна и жестока борба с всеки, който се опитва да му пречи на целта на живота му – унищожаването на всичко свързано с достойнството на България и превръщането на българите в осакатено, наплашено и комплексирано общество"

Това, че унищожава опонентите си не доказва, че го прави заради България. Прави го заради собствената си неприкосновеност, изградена върху съветската пропаганда и легенди за него. А целта на живота му е доста примитивна - да бъде колкото е възможно по-"високо" от печатарчето и всеки друг, на когото му се налага да изтрезнява, за да улучи пътя и часа за местоработата си. Трепането на патриотите е негова задача, без която кремълските лакърдии биха имали алтернатива и няма как да проникнат толкова неизкоренимо в главите на простаците. Между впрочем, Димитров е идеалния избор на Кремъл - необразован, социопат, неспособен да си изкарва прехраната по друг начин, освен с Кремъл зад гърба. Такива винаги са били най-полезните за Кремъл идиоти, защото те нямат лична алтернатива, освен да бъдат маши на Кремълските амбиции. Колкото е възможно по-прост и по-амбициозен е неизбежния стандарт на Кремъл за поверяване на властови и политически правомощия особено спрямо подопечни държави. Ако е унищожен от руснаците, значи се е взел насериозно и е забравил, че е назначен за маша без право на изява извън строго определените му от Кремъл задачи спрямо България и българите. Кремъл при уж демокрация своите трепе и трови само за несъгласие, няма как да цепи басма на наемниците си в нелегалните си губернии.
цитирай
12. getmans1 - Цитирам те: "Георги Димитров ...
23.02.2021 17:16
анонимен написа:
Цитирам те: "Георги Димитров води мащабна и жестока борба с всеки, който се опитва да му пречи на целта на живота му – унищожаването на всичко свързано с достойнството на България и превръщането на българите в осакатено, наплашено и комплексирано общество"


... Всъщност цитираш автора ... Димитров постига мечтата си за комунизъм с толкова много българска кръв та няколко съмишленици ще го спрат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071767
Постинги: 2741
Коментари: 26492
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031