Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2021 10:13 - КАЛИН ЯНАКИЕВ ВЛЕЗЕ В КЛИШЕТО
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1240 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ТРЕТИ ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ ЩЕ УДАРЯТ ИМЕННО СТАТУКВОТО 

"Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв „Имa тaкъв нaрoд“ нe дaдe зaявки зa иcтинcкитe прoблeми нa Бългaрия и тяхнoтo рeшeниe. Трeти избoри нe ca дoбър изхoд зa хoрaтa, нo oчeвиднo ca дoбър изхoд зa някoи зaдкулиcни игрaчи." Тoвa зaяви в интeрвю зa БГНEC филocoфът и унивeрcитeтcки прeпoдaвaтeл прoф. Кaлин Янaкиeв.

Не съм съгласен с изводите на Калин Янакиев. Прекалено повърхностни са. Задкулисието е силно, когато печели от раз. В случая не е така и с всеки извънреден избор то намалява своите възможности. В момента и в Парламента и извън него има само подобие на партии, които определено са на статуквото. С всеки следващ извънреден избор гласовете на българските граждани у нас ще намаляват, но на българите извън България по този начин ще станат относително повече. Това означава, че има необходимост от създаването не на нови партии, а на нова Стратегия за развитие на страната ни. Партиите на са в състояние да направят това, защото една добра и истинска Стратегия ще ги накара да се откажат от политиката и ще потърсят други форми на забогатяване. Нова Стратегия може да се създаде само от експерти, които са достатъчно зрели и отговорни да направят това. В същото време именно част от младите българи в чужбина, които са видели и почувствали един друг тип политика и обществени отношения ще вземат активно участие в една Национална кръгла маса, която да създаде новата Стратегия. Това означава смяна на посоката, смяна на правилата и смяна на Модела на управление. Сегашните партии не могат и не искат да направят това. Това е Моделът на задкулисието и при смяна на Стратегията именно Задкулисието ще загуби.
То ва вече се е случвало у нас в края на 19-ти и началото на 20-ти век.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. attila - Всички 3адунайски Партии са Продукт на БKП (КПСС) и ДС (КГБ) !
17.07.2021 10:19

ДА СЕ ЗНАЕ !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори,Той Дойде с Оръжие, Преврат и Съветски Танкове и Може да се Свали Само с КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !

Първо Трябва да се Атакуват Партийните Централи-БАРДАЦИ и Милиционерските Участъци-КУРВАРНИЦИ, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската Кочина са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, така че Която и да Атакувате няма да Сгрешите !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ !

НЕ ГЛАСУВАЙ !

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ !

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 77 ГОДИНИ !

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ !

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
2. kolevdobri - Кой е гласувал с минус?
17.07.2021 12:55
Ей така, искам да знам. Ще има ли куража да се изтъпани пред всички ни и да каже: Статия е тъпа, затова гласувам с "минус".
цитирай
3. kossef - Kaлин Янакиев
17.07.2021 13:54
е повече от "клише". Като разколник им сърбах попарата на "ерудите" за опитите им да "помирят" Църквата. Помириха я в полза на Марксим и ДС протежетата, в интерес на "велико"-православная Рус. Не вярвам на ерудицията му. Изводите му са конформистки, в полза на "оплетените черва" от досегашните мутрополитици, опитващи да се премаскират за промяна... Според мен евентуална кръгла маса отново ще бъде доминирана от такива /като Калин/ задкулисни стратези-ерудити и Гербо-БСП-ДПС-М.Манолово-Т.Дончева и др. познати ни ошарени до козирката "полит инженери". Мисля, че изборът на щаба на ИТН да не влиза в коалиция, колкото рискован да е, е по-близо до предстоящи, макар не леки, действия за Тотална промяна на Модела. Настоящия във всички аспекти на администриране и бит на Държавата... Апелът ми е - без никакви бивши и наследниците им, без настоящите провалили ни "черва", с перспектива за Отговорност от тях, дори през избори "до дупка". И вярвам, че народът ни узрява за това.
цитирай
4. bosia - до Косев
17.07.2021 14:40
Г-н Косев,
Кръглата маса ще се проведе по интернет ТВ, за да могат в нея да преобладават българи, живеещи в чужбина. Освен това ще се иска задължително да подпишат декларация, че не са били агенти на ДС и на политически партии.
При това става дума за създаване на стратегия за смяна на модела и всяка прилика със сегашния ще бъде лесно забелязана.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11786008
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930