Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2009 09:26 - Христо Бонев: Мъри и Боби да си ходя
Автор: meto76 Категория: Спорт   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
0



Италианците играха 10 минути, после ни се подиграваха

 

- Как ще коментирате мача ни с Италия, след който почти загубихме шансове за класиране на Световното в ЮАР?

- Какъв мач? Мач нямаше. Италия играха десетина минути и през останалото време ни се подиграваха. Слушах и четох разни коментари след това и ми стана ясно, че в тази държава хората, които се занимават с футбол в момента, нито го разбират, нито го обичат. Ето там е проблемът. Треньорът ми говори за правилен футбол. Какъв правилен футбол, като те правят за смях пред цял свят.

- Точно преди 12 години под ваше ръководство националният ни отбор се класира за световните финали във Франция. На връщане от Париж пророкувахте, че ще пропуснем следващите 3 издания на Мондиал, което в крайна сметка се случи. Къде видяхте тогава проблема?

- Проблемът е у тези хора, които тогава бяха футболисти, а сега ръководят футбола. Тези момченца, освен че не могат да ръководят футбола, не го и обичат. Най-лошото е, че си помислиха, че те са измислили футбола, и се възнесоха в небесата. Резултатите са очевадни. Просто въпросните момченца не знаят и не могат да работят за футбола. Те са се уредили с хубави заплатки, благинки и подобни. Обаче за 5 пари работа не могат да свършат. Оттам идва цялата трагедия. А нашето треньорче продължава да си плещи за правилен футбол. Особено се учудих, че на един от избраниците му викат Пелето. Мале мила, тези хора даже не знаят кой е Пеле, та обиждат човека, като слагат името му на някакъв, дето не се срещна с топката. Аз поне съм играл с Пеле и знам за какво става въпрос. Мога да ви кажа, че тези момчета са на светлинни години от истината, но най-лошото е, че от това си пати целият ни футбол.

- Виждате ли светлина в тунела?

- Никаква. Четвъртите в света с некомпетентността си предизвикаха земетресение и срутиха тунела.

- А как отново футболът ни може да тръгне нагоре?

- Като се измете тази пасмина от футбола ни и го остави да диша. Те са се оплели като свински черва във всевъзможна мръсотия. Националният отбор е повече мениджърска агенция. Националният интерес е на заден план за сметка на далаверката. Май Бойко Борисов първо тях трябва да подхване.

- Не може да отречете, че имаме силни единици, но нямаме отбор?

- Кои са тези силни единици, които да издърпат отбора. Нашият отбор е от резерви. Май титуляр е само онзи от Левски. Сърмов май беше. Не знам откъде го извадиха. Сигурно гледат пари да изкарат от него. А то горкото момче се плашеше от топката и бягаше от нея. Питам ви, кой е титуляр от сегашния отбор? Бербатов резерва, Мартин Петров резерва, Чавдар Янков не знам къде играе. Само Стилиян Петров е титуляр, но неговата игра аз и на тези години мога да я играя. Срещу такъв национален отбор на България италианците потичаха за здрава през първото полувреме, вкараха ни два гола, а през втората част се прибраха по отборите си да почиват, щото имат важни мачове с тях.  


http://www.marica.bg/show.php?id=11604



Тагове:   мъри,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14605555
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930