Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 19:01 - © Нервни сривове на Запад
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1836 Коментари: 23 Гласове:
11

Последна промяна: 14.01.2022 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
14.01.2022г.
     Предложението на Руската федерация към Съединените щати и НАТО-то за взаимни гаранции за сигурност подлуди us-американската администрация и генералния секретар. Us-американските сенатори разкриха в сряда вечерта пакет от санкции, предназначени да ""опустошат"" руската икономика, ако Москва нахлуе в Украйна. Сред мерките има и санкции срещу Путин, както и срещу няколко други висши служители, включително премиера Михаил Мишустин и министъра на външните работи Сергей Лавров. Генералният секретар, на когото изби пяна по устата, заговори за незабавно приемане на Швеция, Финландия, Украйна и Грузия в НАТО-то. Това не са приказки и действия на здравомислещи хора, които искат мир, както се кълнят и кръстят под път и над път. Това са хора водени от омразата и злобата.
Владимир Владимирович
image
запази олимпийско спокойствие, а Сергей Викторович
image
в интервю за предаването Big Game по Първи канал пред Вячеслав Никонов каза : "Това е един вид нервен срив, знаете ли, това е, когато в безкрайното утвърждаване на собственото си величие хората някъде вече са достигнали някакъв психологически знак, който е много трудно да се обясни … Не мисля, че има нужда да се обяснява абсолютната неприемливост на подобни изисквания
[да се върне войската в казармите]. И, разбира се, дори няма да ги обсъждаме", каза Лавров.
Предложението на Руската федерация към Съединените щати и НАТО-то ги постави в сложна ситуация, на която те реагираха първосигнално, като примати, каквито и са. Дори една човекоподобна маймуна поставена в сложна ситуация може да ""извади"" повече интелект.
В изказването си пред извънредна сесия на Съвета за колективна сигурност на Организацията на Договора за колективна сигурност Владимир Путин показа козовете на Руската федерация  на преговорите със САЩ и НАТО : ""… считаме за уместно да възложим на Комитета на секретарите на съветите за сигурност на ОДКБ в рамките на съответните работни групи – по информационна сигурност и по борба с тероризма и екстремизма – да внесе предложения за съвместно противодействие на опитите за разрушителни външни намеси в зоната на отговорност на ОДКБ … Главното е да сме напълно мобилизирани и готови да отблъснем всякакви провокации …"", защото ""… определени сили не се свенят да използват киберпространството и социалните мрежи за набиране на екстремисти и терористи, създавайки ""спящи клетки"" от бойци"".
Руският президент Владимир Путин показва на Запада на какво са обречени опитите за организиране на "цветни революции" в постсъветското пространство
image
Руският президент Владимир Путин даде на Запада да се разбере, че опитите за ""цветни революции"" в постсъветското пространство се считат за преминаване на забранените ""червени линии"", а отговорът на ОДКБ ще бъде бърз и твърд. С това се вдъхва  животец на НАТО-то.
От иносказателни предупреждения Западът не разбира. Той разбира само от удар в мордата, както се постъпи в Казахстан. И такива удари го очакват и за напред, предвид психическата неустойчивост на западните лидери и генералния секретар, омразата и злобата, които са ги обсебили и ръководят постъпките им. А пуделите са най активни – в социалните мрежи евродепутатът от Полша и бивш министър на външните работи Радослав Сикорски заявил, че Русия ""ще бъде ритана по топките"". Панът не харесал изказването на Сергей Викторович, че НАТО след студената война е геополитически проект за усвояване на териториите, останали след разпадането на Варшавския договор. Полша в НАТО и ЕС е само територия, като БГ-то.

http://kremlin.ru/events/president/news/67568
https://ura.news/articles/1036283757




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. iw69 - На
14.01.2022 19:36
Запад царуват психопати с нервни разврати.
цитирай
2. hristiqnskaprosveta - Спокойно...
14.01.2022 19:58
Няма да има война между Русия и САЩ. Краварите сами ще се самоунищожат накрая от прекомерната си алчност, злоба и мания за господство, парадокса тук ще бъде, че ще се наложи на руската армия да спасява самите американци от американските политици - психопати, които ги тласкат към самоунищожение. :)
цитирай
3. iw69 -
14.01.2022 20:31
руската армия вече един път ги е спасявала тези идиоти по време на войната за независимост от Великобритания. Тогава руският флот изтласква британски военни кораби да не могат да дебаркират на шушата в Северна америка.
цитирай
4. kvg55 - До 1. iw69
14.01.2022 20:57
Ха-ха-ха!
цитирай
5. kvg55 - До 2. hristiqnskaprosveta
14.01.2022 21:00
И аз мисля, че война няма да има. И както казваш, май всичко ще завърши със смях.
цитирай
6. kvg55 - До 3. iw69
14.01.2022 21:04
Наглосаксите са неблагодарници.
цитирай
7. mt46 - Май
14.01.2022 21:26
те по принцип не са добре с нервите, с психиката...
цитирай
8. kvg55 - До 7. mt46
14.01.2022 21:39
Бързият живот, който водят ги изтощава психически. Надпреварата за успех ги съсипва.
цитирай
9. krumbelosvet - Да, ракетно-ядрена война едва ли ще има
14.01.2022 21:52
Да, ракетно-ядрена война едва ли ще има, защото и най-модерните от тия оръжия вече са остарели. Русия упорито мълчи за електромагнитните оръжия при положение, че цял свят знае за американската ХААРП.
Най-важното което чух тия дни, е за странни оплаквания от американски дипломатически служители - звукови халюцинации и главоболие. Май най-после се чу ръмженето на ново руско оръжие.
Това обяснява и руския ултиматум. Разумният човек не поставя ултиматум, без обезпечение със сили и следства за принудително изпълнение.
цитирай
10. kvg55 - До 9. krumbelosvet
14.01.2022 23:55
Стига си ни плашил с тоя HAARP! Руснаците го имат отдавна. Кой мислиш, че предизвиква пожарите в Калифорния и ураганите във Флорида, а? Кой накара екипажът на "Доналд Кук" да се насере от страх в Черно море?
А информацията ти за главоболието на us-американските дипломати и разузнавачи е закъсняла. Явлението съществува от преди 2-3 години. Така наречения "Хавански синдром". Ако ме четеше редовно, щеше да знаеш. Един швед даже установил, че главоболието произтича от злоупотреба с алкохол и гледане на холивудски шпионски филми.
Бъди здрав и редовно се информирай за текущите събития от Блогът на Красимир Говедаров
цитирай
11. elenkokoschkov - ТОВА ЩЕ ДА Е ОТ ВАКСИНАТА!
15.01.2022 06:44
kvg55 написа:
Стига си ни плашил с тоя HAARP! Руснаците го имат отдавна. Кой мислиш, че предизвиква пожарите в Калифорния и ураганите във Флорида, а? Кой накара екипажът на "Доналд Кук" да се насере от страх в Черно море?
А информацията ти за главоболието на us-американските дипломати и разузнавачи е закъсняла. Явлението съществува от преди 2-3 години. Така наречения "Хавански синдром". Ако ме четеше редовно, щеше да знаеш. Един швед даже установил, че главоболието произтича от злоупотреба с алкохол и гледане на холивудски шпионски филми.
Бъди здрав и редовно се информирай за текущите събития от Блогът на Красимир Говедаров

P.S.ПРИВЕТ МОСКВОЙ И БУДЬ ЗДОРОВ,
МАЙОР РАЗВЕДКИ ИВАНОВ!
цитирай
12. kvg55 - До 11. elenkokoschkov
15.01.2022 07:13
Много е вероятно да е от ваксината. Такова масово заболяване?!
цитирай
13. notfun - ...и, аз ще си скъсам..Швайцер..Виза..
15.01.2022 08:16
минавам, на страната на краваров и Ивко Будьони...

нали, тъй ,мар4е, и от утре, вече..
ще те обичам, кара миа.не бъди.недоволна33..

и буля Кокошкова, искам, да заобичам..
сега, и пиша..Балада за ярката Чекистка )))))))))))

дообре, че е кака марето, да ви ..вкарва, по Кутийките...

Победа, будет наша!!
цитирай
14. kvg55 - До 13. nedovolen3
15.01.2022 08:21
Чуш, бе!
цитирай
15. kvg55 - До 14. notfun
15.01.2022 13:42
Фуне, подай молба за членство.
Иначе няма да минеш.
цитирай
16. krumbelosvet - Драги kvg55,
15.01.2022 14:13
Не е гот да подценяваш събеседника.
Аз пиша за електромагнитното оръжие от 1997-ма. Даже го публикуваха във в. "24 часа", от който поискал телефона ми някакъв непознат, чу ми гласа и затвори. Чия разведка е не знам, но беше българин.
Сибирската тайга не гори по-малко от САЩ, май напротив. И е ВЯРНО че цял свят знае за ХААРП, а за руски аналог СЕ ДОСЕЩАШ ти, и аз го ПРЕДПОЛАГАМ, но НАИСТИНА сега ЗА ПЪРВИ ПЪТ се чу публично.
Даже съм писал, че предполагам русите да са по-напред, но не е сигурно. Щото и Тръмп плашеше с оръжие за ТРИ ТРИЛИОНА, което дай-Боже да не се наложи да бъде употребено...
А аз никого не съм искал да плаша. Ако тебе съм уплашил, прощавай!
цитирай
17. kvg55 - До 17. krumbelosvet
15.01.2022 14:28
Не подценявам събеседника, а констатирам фактите. Руснаците са тези, които показват радио-електронно оръжие. Командните системи на "Доналд Кук" бяха блокирани, което доведе до истерия екипажа. Имаше и насрали се. След което моряците бяха лекувани от психолози в Констанца.
Знаем го фукнята Дончо, така че не ми говори. А вестник "24 часа" не е източник на достоверна информация.
Самите янки признават, че не могат да открият причинителя на "Хаванския синдром".
цитирай
18. krumbelosvet - Мани мани
15.01.2022 17:33
Бе аз ти писах за "24 часа" не като ИЗТОЧНИК, а като публикувал, т.е. ДОКУМЕНТИРАЛ МОЯ СТАТИЯ по темата
Американските кораби бяха облъчени от близко летящ самолет с някакви кутии под крилете. Заглушаване на радио-сигнали е друга боза, и го имаше при соца срещу "Гласът на Америка" и др. Сопотските заводи произвеждаха малко снарядче изстрелвано от ракета, проектирано от наш учен, с цел да заглущава връзките в близкия тил на противника на бойното поле...
А тука става дума за смущения на определен район от ДАЛЕЧНО РАЗСТОЯНИЕ, която възможност е спомената още в руска астрономическа енциклопедия от 1980-та година.
А за руски аналог на ХААРП има ли нещо публикувано?
цитирай
19. kvg55 - До 19. krumbelosvet
15.01.2022 19:38
От постингът ти не става ясно, че става въпрос за твоя статия – никъде не пише "Публикуваха моя статия".
Какво ще рече пренебрежителното "някакви кутии". Тия "някакви" кутии блокираха електрониката на кораба и насраха екипажа. Не става въпрос за радиозаглушаване.
Като написах в Google-то HAARP първите резултати излизат само на български.
В седмият по ред резултат пише : Конспиративно : ХААРП и "спират" ли руснаците облаците? 4 основни теории на конспирацията за капризите на климата.
Една от теориите е : Версия 2 : Руснаците контролират облаците от 60-те години.
Така че, не ни плаши с тайното оръжие на пиндосите.





цитирай
20. krumbelosvet - Драги квг, стига с това плашене.
15.01.2022 22:01
Не е плашене да СПОМЕНАВАШ всеизвестен факт.
Бе ти да не ме подозираш в янколюбие и русофобия?
цитирай
21. kvg55 - До 21. krumbelosvet
15.01.2022 22:50
Не те подозирам, но като поразмислих, така излиза от думите ти.
Преувеличаваш възможностите на us-американското и въобще на HAARP.
Лека нощ!
цитирай
22. krumbelosvet - Добро утро!
16.01.2022 06:06
Знаех си. Като доста по-млад, виждаш ЕМОЦИЯ в преценките ми. И не си забелезал, дека Сите колеги ме броят за комунизин. А аз просто отбелязвах ФАКТА, че за ХААРП знае целио свет, а русите за които съм сигурен, че работят по въпроса, дума не обелват за тоя род оръжия. Излезнаха по-сериозни. Пратиха ултиматум и напомниха В НЕЯВНА ФОРМА, че могат да побъркат врага, а много вероятно и да го проснат!
Открай време се не доразбираме с тебе, ма нищо. Сме от едната страна!
цитирай
23. kvg55 - До 23. krumbelosvet
16.01.2022 07:54
Добро утро, Драги!
Както и да е, още вчера го мислех : Поздравявам те за публикуването на статия в национален всекидневник!
Има такова нещо – "недоразбиране". Но това пък създава поле за разговор и изясняване при възпитаните хора. Помня как преди време водихме един идиотски спор на "лични". Наскоро пак на "лични" пък водихме много конструктивен разговор.
Така че си говорим, за разлика от Руската федерация и НАТО-то.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5891590
Постинги: 2836
Коментари: 26130
Гласове: 34432
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930