Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 00:01 - Истинската биография на лицето Атанас Чобанов
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 3912 Коментари: 0 Гласове:
4



Истинската биография на лицето Атанас Чобанов 2009/03/23 от tchobanovtruth

image

Правим този сайт, за да покажем истината за лицето Атанас Чобанов (този на снимката горе), което се подвизава в интернет пространството и като кандидат за Европейския парламент, председател на няколко фантомни партии, издател на „Парижки вести” и още много неща, които ще напишем скоро тук.
Омръзна ни подобни хора да злоупотребяват с интересите и потребностите на българските общности в чужбина, водени от най-груби кариеристични и користни подбуди.

Биографични бележки за Атанас Чобанов:

Атанас Чобанов е емигрант в Париж от 1991 г. В младежките си години е комсомолски секретар, а през 1989 кандидатства за членство в Българската комунистическа партия.

През последните няколко години прави отчаяни опити да се включи в политиката. За целта се умилква около СДС, после около НДСВ, а в последно време се пише активист на ДСБ. Има данни, че преди години се е ангажирал и с партиите на Жорж Ганчев, а след това с Евролевицата на Александър Томов. Отритнат е отвсякъде поради психическа неуравновесеност, нарцисизъм и агресивност. Отличава се безпринципност и готовност да направи всичко за пари. Характеризира се с пълна безидейност и склонност да паразитира върху чужди идеи, които присвоява и представя за свои. Прави няколко опита да създаде своя партия, но не успява да привлече симпатизанти – сред тези опити са „Е-партия” и Съюз на българите по света „Бъдеще”.

Политическите възгледи, които изповядва, видно от дописки и други документи, които е публикувал или изпращал до различни институции са объркани, противоречиви и като цяло показват некомпетентност и недостатъчно познаване на политическите проблеми. Доколкото могат да се идентифицират някакви идейни възгледи в проявите му, те са странна микстура от анархо-комунизъм и десен радикализъм.

Името му е напълно неизвестно сред авторитетните и успели българи в чужбина. Малцината, които го познават в Париж твърдят, че Чобанов с измамливи действия е придобил права върху вестничето „Парижки вести” и го използва главно като повод да събира спонсорства и дарения за собствената си издръжка. Сред българите във Франция, които поддържат връзки с българското посолство в Париж се говори, че Чобанов се е предлагал нееднократно за сътрудник на българските тайни служби, но след като за това не са му предложени финансови облаги, се е отказва и започва да злослови срещу тях.

Очаквайте още подробна информация.

Този сайт е създаден от:
Иван Живков, Париж
Георги Апостолов, Лас Вегас
Мария Вилянова, Сао Пауло
Силвия Войнова, Ню Йорк
Мартин Василев, Прага
Чавдар Стоименов, Аделаида
Георги Георгиев, Ню Йорк
Стефан Пиронков, Лос Анджелис
Галя Вълкова, Лион
Анна-Мария Шнайдер, Дрезден

ЧОБАНОВ УВЪРТА ГУЗНО

След като по-горе беше публикувана само малка част от информацията за съмнителните му дела, Атанас Чобанов реагира нервно и започна гузно да увърта в своя блог.

На очевидния му страх, че тук ще лъсне истината за незавидната му биография и несвързаните обяснения, които се опитва да дава, ние отново заявяваме, че ще публикуваме всичко за него – за парите, които е завлякъл, за молбите му да бъде приет в БКП и т.н.

Благодарим на читателите на този сайт, които само часове след неговото публикуване изпратиха много мейли с конкретни информации за лицето Чобанов. След като направим съответните проверки – ще ги публикуваме тук. Смятаме, че българските граждани имат правото да знаят кой и с какви цели се изправя пред тях като кандидат в предстоящите избори.


http://tchobanovtruth.wordpress.com/



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14630342
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930