Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2010 23:02 - Джулиан Асанж трябва да се страхува за живота си
Автор: meto76 Категория: Политика   
Прочетен: 3014 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 05.12.2010 23:18


Асанж трябва да се страхува за живота си от Ognian Daskarev на 04 декември 2010 г. в 12:26  

Западната левица получи нов подарък - преди дни няколко леви международни медии бяха удостоени с откраднати документи, злепоставящи дипломацията на САЩ и съюзниците им. Крадецът е WikiLeaks, ислямо-левичарски сайт, който помага безнаказано от месеци на ислямисткия световен терор. Осн. цел на сайта е отново да помага на терористите.  Президентът и заместник-министър председателят на Йемен, например, са уверили американците, че ще им позволят да бомбардират базите на Ал-Кайда в страната, но в същото време ще съобщават на йеменците, че йеменското правителство прави това.  Йеменският клон на Ал-Кайда, според ЦРУ сега е най-голямата терористична заплаха за Америка. Разкритието на WikiLeaks несъмнено ще върже ръцете на йеменските власти и ще улесни Ал-Кайда. През юли, този сайт публикува списък с местни информатори за US Army в Афганистан. В отговор талибаните създадоха 9-членна комисия, за да направлява унищожаването на информаторите.  Българските медии и коментатори, като цяло, също се зарадваха. Уж десният вестник "Капитал" на 3 дек. публикува хвалебствена статия оот Огнян Георгиев, в която действията на ислямо-левичарите се представят като "преврат", необичайна проява на свободата на словото и пр. Крайно левите коментатори Иво Христов, Калина Андролова, Петър Волгин и други защитават подобни тези. За тях и за другите леви анализатори няма никакво значение, че WikiLeaks помага на терористите да избиват американски войници и всякакви цивилни. Това не е изненада - почти всички бг медии са левичарски, защото са претъпкани с комунисти/левичари/бивши агенти на ДС. Ислямо-левичарят Асанж, още от днес, трябва да започне да се страхува за живота си, да бяга, никога да не спи две нощи в едно легло. Знам, че това няма да се случи, за голямо съжаление. Причината? Днес, президент на САЩ, уви,  не е Джордж Буш.  


http://www.facebook.com/notes/ognian-daskarev/asanz-trabva-da-se-strahuva-za-zivota-si/128164190577642


http://tull.blog.bg/politika/2010/08/01/greshkata-na-isliamo-levicharite.585239


 

Къде е Джулиан Асанж?  


 

В изобилието от коментари около Уикилийкс има един лайтмотив: Какво ще стане с основателя на скандалния сайт Джулиан Асанж и преди всичко къде се намира той.

Предполага се, че 39-годишният австралиец е във Великобритания. Скотланд Ярд знае точно къде е той, но засега се въздържа от арест, твърди руската агенция Новости. През ноември Асанж беше обвинен в Стокхолм за изнасилване и сексуален тормоз, но отрече обвиненията.

Днес шведските власти издадоха нова заповед за арест поради процедурни проблеми с предишната. Обръчът около Асанж се стеснява, коментират медиите. Австралиецът е в списъка на най-издирваните лица на Интерпол.

Властите в родината осъдиха дейноста му. 20-годишният син на Асанж изрази учудване, че баща му не е убит. Той каза, че Асанж е труден човек, но той се гордее от неговата работа.

 

Проф. Том Фланаган - съветник на канадския премиер призова Асанж да бъде убит :






Гласувай:
2



1. meto76 - http://www. epochtimes-bg. co...
05.12.2010 23:48
http://www.epochtimes-bg.com/2010-03/2010-11-30_05.html
цитирай
2. анонимен - "Гласът на истината дразни слуха" - Лао Дзъ
06.12.2010 22:53
Дори и автентични и предани на свободата си хора като Джулиан Асанж да започнат открито да говорят за истината, повечето хора по света ще предпочетат да продължат да спят и сънуват и ще бъдат вбесени от всеки, който се осмелява да ги буди. В миналото е имало много като Джулиан Асанж и още повече ще има в бъдеще, но хората са свикнали със своята мизерия, дори бих казала, инвестирали са в своето нещастие чрез самозаблуда и притъпяване на своето внимание и осъзнаване. Доказателство за това са същите тези политици и правителства, огромни институции и мъртви организирани структури, избрани и подкрепяни от същите тези сънуващи хора, които искат да бъдат мамени и подвеждани, защото това им позволява да спят и сънуват още малко, още малко да поживеят с илюзията, че са закриляни и защитени. Хората търсят водачи, ръководители, отговорни лица, върху които да стоварят собствената си автентична отговорност за своя живот. Защото тази отговорност е тежко бреме, което се носи само от свободни и истински хора. Истината е,че хората се страхуват от свободата, дори и да твърдят обратното. Да са автентични и свободни ги плаши до смърт, защото тогава те ще трябва да бъдат отговорни и осъзнати за всеки момент от живота си. Тогава те не ще могат да се скриват в тълпата, да се оправдават с обществото, с правителството, с църквата. Тогава те ще трябва да се изправят сами и да се противопоставят на всяка несправедливост и престъпление, защото те ще знаят, че ние всички сме Едно.
За мен бъдещо еволюиране на човека е възможно само с поемането на индивидуална отговорност. Всеки един от нас е отговорен! И тази отговорност е голям щастие в нещастието. С тази индивидуална отговорност започва трудния път към себеосъзнаването и абсолютната свобода да бъдеш истинската си същност.
цитирай
3. анонимен - нямам думи
21.12.2010 11:30
не мога да повярвам, че попаднах на такъв отвратителен блог.
един човешки живот струва ли нещо за теб, бе човеко?
ти ли си този, който решава кой да живее и кой да умре?
избиват страхотно много хора за пари или просто от скука, унищожават се всичко и когато един човек пожела да каже истината, се появяват разни, които се надяват на неговата смърт. Бог да бъде милостив към теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: meto76
Категория: Политика
Прочетен: 14635523
Постинги: 4396
Коментари: 12131
Гласове: 9761
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930